Нова професія Каспрука, кремлівський агент Федорук та “лайки” Фищука. Кращі фотожаби тижня

02.02.2018

Цього тижня головною новиною для чернівчан стала нова професія мера Олексія Каспрука. Адже міський голова тимчасово перекваліфікувався на кондуктора тролейбуса. Як відреагували на це користувачі соцмереж, дивіться далі

жаба5

Для кращого ефекту, Каспрук замаскувався від чернівчан за допомогою вусів, але, напевно,  меру не сподобався новий “лук”, тому на сесію міськради він прийшов у звичному для всіх образі, а чернівчани загадали класику радянського кінематографу “Діамантову руку”

жаба7

Але мер Каспрук надає перевагу більш комфортному транспорту, наприклад, кататися на новенькому “Мерседесі” Максима Бурбака,

жаба6
Після того, як Максим Бурбак засвітився на елітному позашляховику у Чернівцях, користувачі соцмереж назвали його “містером Мерседесом” і зробили спеціальну класифікацію.

жаба2
Також, стало відомо як екс-міський голова Чернівців нардеп Микола Федорук отримує «темники з Кремля» під час сесій Верховної Ради.

жаба4
А для чиновників облдержадміністрації написали спеціальну інструкцію, як правильно потрібно “лайкати” новини від Фищука.

жаба1

Джерела: Фотожабы Че та користувачі соцмереж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи