Чиновників змушують лайкати та поширювати у соцмережах інформацію про діяльність Чернівецької ОДА

30.01.2018

27459803_574820979536044_6551996673433457796_nУ Чернівецькій облдержадміністрації вирішили, що громадськість краю не достатньо обізнана із неймовірними здобутками Фищука та його команди, а у чиновників забагато вільного часу. Тож, тепер їх вирішили змусити поширювати та коментувати інформаційні повідомлення про діяльність ОДА.

За результатами апаратної наради в стінах Будинку з левами на світ з’явилася інструкція «Щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи про діяльність органів місцевої виконавчої влади у мережі Інтернет та соціальних мережах», підписана начальником відділу інформаційної діяльності Чернівецької ОДА Оксаною Білек.

За логікою цього документу відтепер усі сили чиновницького апарату будуть кинуті на створення віртуального позитивного іміджу облдержадміністрації та вихваляння самих себе і свого керівництва.

Зокрема, «керівникам та працівникам структурних підрозділів ОДА, які зареєстровані в соціальній мережі Facebook, відтепер варто щоденно здійснювати поширення публікацій, розміщених на сторінці обласної державної адміністрації у відповідній соціальній мережі». Окрім цього, чиновникам необхідно «брати участь у дискусії в коментарях на обласних новинних сайтах, шляхом написання власного коментаря або поширення офіційної інформації прес-служби облдержадміністрації».

Ну а наприкінці документу співробітникам ОДА нагадують де вони працюють і завуальовано рекомендують не «лайкати» зайвого: «при натисканні позначки «подобається» чи поширенні будь-якої інформації – завжди пам’ятайте, що Ви є державним службовцем і з Вами асоціюють державну владу, перетворення, які відбуваються в країні».

Після такого докладного інструктажу навіть страшно уявити із яким заповзяттям прості чиновники кинуться виконувати чергову «геніальну» вказівку свого керівництва.

Щоправда, без відповіді залишається одне просте питання: якщо всі цілодобово будуть лайкати Фищука, то хто буде працювати???

ода_документ_фейсбук

Фотоколаж: Фотожабы Че

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини