Ставчанський і Матвієнко задовольняють Каспрука та «Народний фронт»

27.03.2018

Ставчанський МатвієнкоМинулої п’ятниці в ефірі провладного телеканалу «ТВА» мер Олексій Каспрук обмовився, що позбавляти мандатів треба лише чотирьох депутатів міськради, що входили до фракції «Самопоміч». Хоча усі чудово знають, що до фракції входило шестеро депутатів, і анонсувалося, що за народною ініціативою відкликати будуть всіх.

На своєму вчорашньому брифінгу Каспрук підтвердив, що його слова не були випадковістю, адже діяльність депутатів Віталія Матвієнка та Олександра Ставчанського його задовольняє.

«Моя особиста позиція по депутатам Ставчанському та Матвієнку – я не памятаю від них якихось шкідливих рішень для територіальної громади», – зазначив Каспрук.

В принципі, важко було сподіватися, що міський голова скаже щось інше. Ні для кого не таємниця, що Ставчанського та Матвієнка у виборчий список «Самопомочі» прилаштував партійний бос Каспрука по «Народному фронту», нардеп Максим Бурбак.

Цих двох міських обранців неодноразово помічали у компанії депутатів міськради від «Народного фронту». Досить часто у сесійній залі вони отримували вказівки від «фронтовиків» як треба голосувати з того, чи іншого питання. А згодом поіменне голосування показувало, що Ставчанський та Матвієнко в унісон з «Народним фронтом» голосували за шкурняки Бурбака.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи