«Народний фронт» у «Панській гуральні» довів до своїх людей вказівки Бурбака

09.03.2017

У компанії відданих Бурбаку депутатів за одним столом опинились представники «Самопомочі» Ставчанський та Матвієнко, а також Обшанський та Унгурян.

Після першої перерви у сесії міськради депутати так і не змогли зібратись у сесійній залі. І якщо хтось з них брав участь у мітингу на Центральній площі та покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченко, то у депутатів орієнтованих на «Народний фронт» відбувалась термінова нарада за обідом в «Панській гуральні».

До представників ядра «Народного фронту» в міськраді Романчишина, Кавулі, Грекова та Осачука, долучились також затятий «фронтовик» Сергій Лазарєв та керівники МКП «Реклама» і  Інспекції з благоустрою Тарас Унгурян та Сергій Обшанський, які позиціонують себе нібито незалежними.

Але найбільше здивувала присутність у компанії «Народного фронту» депутатів від «Самопомочі» Віталія Матвієнка та Олександра Ставчанського. Так, це саме ті депутати, які завжди синхронно голосують з «Народним фронтом», але палко заперечують причетність до Бурбака і його політичної сили. Та схоже вказівки щодо голосувань вони отримують саме за такими обідами.

Також до компанії долучився Ромео Скрипа, а ось депутатів з «БПП» орієнтованих на Охотського та Максимюка, на обід чомусь не покликали.

Певно на зустрічі до відданих «Народному фронту» депутатів з інших політичних сил доводили останні вказівки Максима Бурбака, щодо голосувань у міськраді та позиції партії по інших питаннях.

IMG-20170309-WA0003

Коментарі
  • “… а ось депутатів з «БПП» орієнтованих на Охотського на обід чомусь не покликали” – кому эти два петушка нужны кроме самого рабовладельца

  • де заяви на складання депутатского мандата цих двох самонемочних кулявлобних шлюх? нема кому настрочіть в Київ донос як вадка пелехвуйка доносчик строчив )))))))))))))))))) клоуни

  • то вони на пільгові від АТО в запоріжских областях обжираются в піст))))))))))))) ТВАрі яким не страшно в запорожскому_АТО . сцуки кулявлобні ряжені ! відхаркаєте всі пільги квартири і землю !

  • У чернівецьких ригів видно вже криза жанру на цьому сайті, не має про що писати? От так новина))))

    • та ви кулявлобні повії мародерні вже гірше набагато за тих які були ! у вас вже морди мародерскі в крові людскій ТВАрі! кончені ТВАрі кулявлобні!

  • Саме основне, що Ви не заперечуєте свою причетність до РИГІВ, от це головне для людей зрозуміти що “рідне місто” то “партія регіонів”, а все решта х…ня!)

  • До люстратора 2+2 !
    А чи не час тобі уже люструвати оточеня мера? Там кожен другий РИГ. Називати по прізвищах? чи сам вирахуєш?

  • нехай ці два псевдоАтошніки підуть до церкви та помоляться! шкода що вони працюють на зрадників та катів свого народу. маю надію що вони складуть мандат і розірвуть всі зв’язки з анти народним фронтом

  • Вы смотрели фейсбук Шария? Все видели как Писяй опозорился перед британским журналистом? Кто не смотрел, тот много пропустил. ))))
    Теперь понимаете какое жалкое создание этот яйцеголовый небритый лжец?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини