Політична ексгумація Козлової

08.08.2017

козловаЕкс-депутат міськради Наталія Козлова, яка не так давно публічно покинула політику, вирішила повернутись.

«Хорошо было отдыхать! Ни сессий, ни комиссий, ни публичных выступлений! Но увы , так складываются обстоятельства , что приходится возвращаться к политической деятельности. Теперь фразу:” никогда не говори никогда”, я усвоила. ) Добрый день!) И снова Я!)))» – написала  вона у мережі фейсбук.

Як завжди легалізація повернення відбувається через телеканал Максима Бурбака, де вона примудрилась заявити, що проект Олексія Каспрука «Картка чернівчанина» – це абсурд.

Куди саме повертається Наталія Козлова не повідомляється. Але враховуючи за якими схемами нещодавно пристроїли в команду Каспрука регіонала Кушнірика, який також раніше йшов з політики, не виключено, що і ображену у свій час не включенням у список кандидатів в депутати від «Народного фронту» Козлову, кудись прилаштують у якості моральної компенсації.

Нагадаємо, що під час формування спільного списку кандидатів в депутати міськради «БПП» та «Народного фронту», Наталію Козлову в останній момент викинули із списків. Хоча, за інформацією наших джерел, на її кандидатурі особисто наполягав Максим Бурбак. Він навіть аргументував це тим, що в міськраді потрібні такі як Козлова, охарактеризувавши її як людину-лайномет.

парк Козлова стоянкаТакож Наталія Козлова «прославилась» тим, що використовує територію парку «Жовтневий» під автостоянку. Чернівчани  вимагають повернути цю земельну ділянку у комунальну власність міста, але екс-депутата покриває Олексій Каспрук, який усіма можливими методами гальмує цей процес.

Останнім часом Наталія Козлова фігурувала на усіх зустрічах «Народного фронту», які організовував Максим Бурбак. Тож не виключено, що політична ексгумація таки відбудеться, адже Каспрука частенько підбирає команду не за принципом відповідності людині посаді, а за партійною приналежністю до клану Яценюка-Бурбака.

Коментарі
  • но только начала она своё возвращение не очень убедительно, особенно после эфира на ТВА

  • схема проста – Бурбак наобіцяв Каспруку перевибори, Каспрук тепер збирає свою команду, а в команді будуть все ті ж – в тому числі і лайномет-Наташа. Щоб ви собі розуміли у Каспрука буде просто непабєдіма команда)

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини