Каспрук та Обшанський стали членами команди «Народного фронту»

17.05.2017

Днями на своєму брифінгу міський голова Олексій Каспрук відмовився сказати під якими партійними прапорами він поведе на наступні вибори до міської ради свою команду і не захотів назвати прізвища її членів. Мовляв, ще рано говорити про якусь конкретну партію, тривають перемовини з людьми і якусь конкретику ми дізнаємося напередодні виборів.

Вочевидь, таким чином Олексій Павлович хотів потримати хоча б якусь інтригу, але сюрпризу все одно не вийшло. Судячи з усього, Каспрук не часто переглядає facebook-сторінку нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака, який напередодні заяви нашого мера розмістив фотографію своїх одно партійців із наступним текстом: «Вже вкотре на вихідних зібрались командою Народного Фронту Чернівецької області. Обговорили поточні питання розбудови структури, недалекі майбутні перевибори міськ«зради» в Чернівцях. Знову переконався – ми найкращі і найдружніші!».

народний_фронт

Кого ж ми бачимо на цій світлині дружньої команди «Народного фронту» на чолі з самим Максимом Юрійовичем?

У першу чергу звертає на себе увагу, власне, сам Олексій Каспрук. Той самий Каспрук, який останні півтора роки полюбляє повторювати мантру про те, що він безпартійний і не має жодного відношення до будь-яких політичних сил. Виявляється, що має. А його удавана позапартійність та намагання всіляко дистанціюватися від «Народного фронту» – це всього лише маніпулятивна технологія.

Ну а поруч з Каспруком ми, скоріш за все, бачимо до болю знайомі обличчя майбутніх членів анонсованої ним команди, яку він поведе хрестовим походом на Ратушу.

Зокрема, начальника міської інспекції з благоустрою Сергія Обшанського, який як Каспрук постійно заперечував свою приналежність до «Народного фронту», хоча вірно йому служить. Тут же бачимо і партнера Обшанського по «наїздам» на чернівецьких підприємців директора МКП «Реклама» Тараса Унгуряна. Поруч з Каспруком стоїть ще один член його команди, особистий радник Степан Руденко.

Присутній на світлині заступник начальника обласного управління «Ощадбанку», який є партійним банком «фронтовиків»,  Володимир Монзелевський.

Не дивно також, що знайшлося місце і для деяких збитих льотчиків «Народного фронту». У супроводі персонального водія не полишає надій повернутися у велику політику колишня депутат Наталя Козлова, яку на минулих виборах безуспішно намагався втиснути у список БПП Максим Бурбак, мотивуючи це тим, що у міській раді треба мати свій лайномет.

Знову опинитися у депутатському кріслі мріє і Сергій Лазарєв, який для цього навіть зробив вигляд, що воював в АТО, а тепер перечікує на посаді начальника чернівецької Держпродспоживслужби.

Ну і довершують картину маслом заслані казачки «фронтовиків» у міську фракцію БПП Андрій Романчишин, Сергій Греков та Андрій Кавуля.

Всі ці люди, які увійдуть до виборчого списку імені пам’яті Каспрука та «Народного фронту», відомі чернівчанам, тому для Каспрука не складало проблеми назвати їх поіменно, але він цього не зробив і цьому є логічне пояснення.

За багатьма з цих людей тягнеться серйозний шлейф негативу і вони не користуються популярністю у мешканців міста. Додайте до цього той факт, що рівень довіри чернівчан до «Народного фронту» близький до нуля і все стане на свої місця.

Засвітити зараз команду одіозних персонажів при відсутності рейтингів було б для Каспрука самогубством, адже їм би одразу нагадали про всі їхні темні справи. Тому офіційно озвучити прізвища соратників Каспрук хотів саме напередодні виборів. Але зараз за нього це, фактично, зробив Бурбак, чітко давши зрозуміти, що в політичному цирку «Народного фронту» ми побачимо тих самих клоунів.

Андрій Тисовський

Коментарі
  • Мы постоянно, последние три года, пытаемся выяснить состав бригады ворья, под управлением Яйценюка и Бурбака, что грабят нас на территории Буковины. А здесь, ОП, и все в наличии! Даже с ликом. Еще бы фото бригады урок области. Чтобы не пришлось наказывать не виновных, когда придет время.

  • Какие все спортивные подтянутые.Особенно предводитель .Живота нет,сплошные мышцы.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи