Міська влада не реагує на самовільне захоплення частини парку екс-депутаткою від «Народного фронту»

25.02.2017

парк Козлова стоянкаНаталя Козлова і досі не звільнила захоплену ділянку біля парку

Екс-депутатка міської ради від «Народного фронту» Наталя Козлова і досі не звільнила самовільно захоплену ділянку землі на вулиці Пилипа Орлика біля парку «Жовтневий», заявив депутат міської ради Володимир Бешлей. Тут незаконно працює платна парковка, хоча депутати неодноразово вказували на це та доручали чиновникам навести порядок.

Схоже, що у Ратуші активно покривають нелегальну підприємницьку діяльність однопартійця мера Каспрука, дозволяючи їй використовувати 25 соток громадської землі для власного збагачення, каже депутат.

Під час розгляду  Концепції розвитку комунального підприємства «Парк Жовтневий» він поцікавився у доповідача, що було зроблено, аби звільнити землю парку.

– Наразі стоянка працює, як і працювала, адміністрація парку разом із юридичним управлінням міської ради готує претензію, – повідомила доповідач.

– Ми це чуємо вже другий рік, – зауважив Володимир Бешлей.

–  Це складна претензія, просто знести усе не можна, там є приватна власність, – виправдовувався начальник юридичного відділу міської ради Олександр Шиба.

– Насправді те, що пані Козлова у різний спосіб оформила власність на шматок асфальту і дві залізних труби разом із сіткою і туалетом, ми знаємо. Відомо також, як вона це зробила – через Запорізький суд. Нехай пані Козлова збирає своє майно, і звільняє територію, – заявив депутат.

Джерело: “Чернівецький промінь

Коментарі
  • ві всйо врйоте! ганьба вашему сайту! я запіт напішу пабратіму максіму о пабратімосйостре наталє!!!!! пабеала пісать , бонбон сдеся грант тама! ГАГАГАНЬБА вашему сайту і вам! АТАНОВІТЄСЬ!!!!!!!!!! РУКІ ПРОЧЬ ОТ ПАБРАТІМОВ І ПАБРАСЕСТЙОР МОІХ!!!!!!!!!!!! БЕГУ РАСЛЕДОВАТЬ І ЗАПІТОВАТЬ БАНБОН СДЕСЯ ГРАНТ ТАМА

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи