Поки Клічук на морі, чернівчани вже кілька днів у спеку залишаються без водопостачання

15.07.2021

У Чернівцях в +34 люди не мають змоги помитися і нормально скористатися туалетом

Майже усе літо систему водопостачання міста лихоманить. Вже кілька днів поспіль у місті обмежене водопостачання, а деякі райони взагалі без води. Тим часом мер Романом Клічуком заявив, що він вже пів року не був у відпустці та поїхав на море у Хорватію майже на два тижні.

Містяни обурені через неспроможність влади забезпечити місто водою. Викладачка ЧНУ Ірина Горохолинська, на своїй фейсбук-сторінці зазначила, що усе літо половина міста без води, тож вимагає реальних кроків від влади щодо розв’язання цієї проблеми.

«Просто хочеться видалити телеграм через щоденні повідомлення від Чернівціводоканалу про те, що з чергової причини (станція Біла – латаємо /прорив біля будинку усуваємо /знесення чогось-то-там) на проспекті Незалежності немає води… Не хочу нічого чути – хочу реальних кроків щодо розв’язання проблеми. Досить вже латати! Це просто ж якийсь лютий треш! Усе літо половина міста без води. Всі аеропорти, ярмарки, конкурси – це все фігня! У місті люди в 34 градуси помитися реально не мають змоги і нормально туалетом скористатися не можуть… Культурний центр, йолки», – написала чернівчанка.

Нагадаємо, що міська влада має більше пів мільярда гривень, надані німецьким банком у кредит, на модернізацію систему водопостачання, але Клічук і його команда не можуть реалізувати цей проєкт, і швидше за все, в цьому році до ремонтних робіт не дійде. Тим часом місто платить мільйонні штрафні санкції за невикористання коштів кредиту.

Раніше ми писали, що керувати комунальним підприємством «Чернівціводоканал» Клічук призначив свого однокласника та одногрупника по медуніверситету Андрія Колесника.

Днями, у водоканалі пригрозили чернівчанам залишити їх без води за негативні коментарі у бік підприємства в мережі Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини