Водоканал погрожує чернівчанам залишити їх без води за негативні коментарі у Фейсбуці

14.07.2021

Комунальне підприємство вирішило помститись чернівчанам і у 30-градусну спеку скасувати подачу води спецавтомобілями

Аварійні відключення Чернівців від водопостачання тривають майже усе літо. Наразі місто частково перебуває без води вже три доби. Але якщо спальні райони та центральна частина Чернівців, ще мають воду за графіком вранці і ввечері, то мешканці Роші сьогодні вже третю добу перебували взагалі без краплі води.

На третій день у «Водоканалі» згадали за чернівчан цього мікрорайону і запропонували «давати водовозки».

«Роша. Будь ласка, напишіть нижче адреси, куди давати водовозки! Щоб охопити якомога більше людей», – йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці комунального підприємства.

У коментарях чернівчанка Ольга Спіріна запитала чи під кожен будинок будуть підвозити воду, на, що отримала у коментарях погрози з боку працівників «Чернівціводоканалу», що за такі коментарі, район взагалі залишиться без водопостачання навіть спецавтомобілями.

«Постараємось охопити житлові мікрорайони з максимальним охопленням. Але якщо це все виливається у неконструктивний сарказм, то, мабуть, такої ініціативи більше не буде», – пригрозили у водоканалі.

Такий тон спілкування працівників підприємства, яке утримується за податки чернівчан, обурив багатьох.

«Якщо це “неконструктивний сарказм” – то все , що зараз відбувається з водопостачанням це ЗНУЩАННЯ! І не треба тут страхати, що більше такої ініціативи не буде! Якось до цього викручувались! А ви тільки зараз якісь машини з водою вирішили на Рошу відправити! Де раніше були, ініціативні ви наші?», – написала у відповідь Ольга Спіріна.

«Про який сарказм йдеться? Перепрошую, спробуйте в таку спеку без краплі води за 3 дні. І Ви про ініціативи і сарказм пишете… Тут хіба не люди живуть?», – обурюється Наталя Сунько.

Нагадаємо, що Роман Клічук призначив керувати комунальним підприємством «Чернівціводоканал» свого однокласника та одногрупника по медуніверситету Андрія Колесника, який до того займався оптовою торгівлею кави та чаю.

Раніше ми писали, що міський голова Роман Клічук пішов у відпустку майже на два тижні і поїхав відпочивати на море у Хорватію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини