Ласкаво просимо до Чернівців чи в’їзд заборонено?

18.04.2016

2На в’їзді до центру міста зі сторони дріжджзаводу, гостей та жителів міста зустрічає знак «В’їзд заборонено». Знак стоїть на вулиці Гагаріна, за поворотом на вулицю Бережанську. І якщо наші водії вже певно звикли до цього знаку і щодня порушують правила тисячі чернівчан, то  закордонні педантичні гості нашого міста більш законослухняні. Виконуючи правила дорожнього руху, вони змушені їхати на вулицю Бережанську і як наслідок губляться десь у нетрях «Клокучки», шокуючи навіть свої автомобільні навігатори.

Та дивно, що численних порушень не бачить і нові поліцейські, які не тільки не штрафують порушників, а й самі щодня порушують правила, проїжджаючи під забороняючий знак.

3

У «Патрульній поліції» повідомили, що у Чернівцях дійсно багато знаків, які суперечать один одному, а інколи взагалі беззмістовні та пообіцяли відреагувати та вивчити дане питання.

Коментарі
  • А десь замовк головний фахівець з організації руху, полумяний громадський діяч та соратник вже членкіні Виконкому Тоні Бабюк та ще й радник мера Андрюшка Олійник. Шо він скаже з цього приводу?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини