Замовлення на знищення БДФЕУ йде від Яценюка – Прядко (відео)

11.03.2016

прядко без емоцій 2В передачі “Без емоцій” на телеканалі “Чернівецький промінь” йшлося про слід у приєднанні БДФЕУ до ЧНУ Арсенія Яценюка та Максима Бурбака, корупцію у вишах, плату за навчання, створення комісії з реорганізації БДФЕУ, зустріч у Києві з Міністром освіти, пікети студентів, директора обласного департаменту освіти Оксану Палійчук та події на Майдані.

Ви і нардеп Микола Томенко побачили в реорганізації зазіхання на приміщення і земельні ділянки БДФЕУ. Як відомо неподалік знаходяться будівельні об’єкти, які пов’язують з бізнесом брата нардепа Максима Бурбака – Олексієм. Раніше у вас не виникало з ним земельних конфліктів?

«Ніколи. Раніше на приміщення університету ніхто не зазіхав, але будинки, які будують підійшли майже до БДФЕУ і далі треба будувати. Тому ми відчуваємо, що це потреба продовження будівництва на території уже нашого університету. А факти наші такі: якщо раніше проводилася реорганізація, то до неї готувалися, повідомляли, попереджували. Тут для нас була несподіванка. Як ми вияснили міністр попросив, щоб передали БДФЕУ до ЧНУ».

  • Після вашого виступу на сесії Чернівецька міська рада доручила меру Олексію Каспруку в Києві замовити слово за БДФЕУ, але він до Києва так і не поїхав. Так само відмовчався губернатор Олександр Фищук. Хоча вони нібито висловлювали підтримку БДФЕУ. Тим не менше з їхнього боку це байдужність, чи якась подвійна гра?

Я думаю, що тут ніхто не хоче псувати стосунки з прем’єр-міністром. Мені здається, що це замовлення йде від Яценюка. Тому всі бояться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи