Ми знайдемо вихід із критичної ситуації з дорогами, яку отримали у спадок від попередньої влади, – Володимир Бешлей

13.02.2019

ремонт дорогиДиректор департаменту ДЖКГ Володимир Бешлей розповів про можливе застосування у Чернівцях технології укладання холодного асфальту

Представники департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради провели переговори з виробниками холодного асфальту. За словами очільника департаменту Володимира Бешлея, міська влада хоче уперше в Чернівцях використати холодний асфальт.

Проте, технологія ця дуже дорога, тому комунальники будуть радитися з громадськістю та фінансистами. Адже вартість холодного асфальту вдвічі вища, аніж звичайного. Якщо це вдасться узгодити, департамент проситиме в міськради кошти, аби наш асфальтний завод виробив першу партію. Опісля комунальники проведуть випробувальні роботи, щоб набути досвіду укладання та краще підготувалися до наступної зими.

«Переконаний, що ми знайдемо вихід із критичної ситуації з дорогами, яку отримали в спадок від попередньої влади. Бо ж до зими готуються не з осені, як довелося нам наприкінці минулого року, а з літа чи навіть весни. Працюємо над тим, щоби помилки, які ми бачимо зараз, виправити у майбутньому», – каже Володимир Бешлей.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи