Екс-начальник управління освіти Мартинюк з помилками склав позов до суду в якому оскаржує своє звільнення

05.02.2019

мартинюкКолишній начальник міського управління освіти та вірний прислужник екс-мера Каспрука Сергій Мартинюк, який був звільнений за грубі порушення в роботі, намагається поновитися на посаді і навіть вимагає грошову компенсацію за, нібито, вимушений прогул. Принаймні про це йдеться у його позовній заяві, яку він подав до Чернівецького окружного адміністративного суду.

Щоправда, сам позов дає підстави засумніватися у фаховому рівні як Мартинюка, так і його захисників. Адже згідно ухвали суду від 23 січня позовна заява складена з помилками без дотримання необхідних вимог і Мартинюку надано 5 днів з моменту отримання копії ухвали на усунення усіх недоліків.

Нагадаємо, що за часів керування Мартинюка в управлінні освіти діяли корупційні схеми. Зокрема, на хабарі у 230 тисяч гривень був затриманий начальник господарської групи управління Сергій Колешня.

Також Мартинюк прославився тим, що у робочий час проводив з підлеглими наради у ресторанах. Цього року у розпал підготовки до навчального року екс-головний освітянин міста пішов у відпустку на 3 місяці ще й отримав 125 тисяч гривень відпускних і матеріальної допомоги.

Звільнили ж Мартинюка за неналежне виконання службових обов’язків та грубі порушення при зберіганні документів з обмеженим доступом після перевірки СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи