У Сторожинецькій ОТГ відкрили новозбудований корпус гімназії

23.01.2019

гімназіяЖителів Сторожинецької об’єднаної територіальної громади, батьківський загал, вихованців місцевої гімназії №2 та їх наставників привітав з відкриттям новозбудованого навчального корпусу голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян 21 січня.

«Днями закінчилася пора новорічно-різдвяних свят, але сьогодні ми зібралися тут з нагоди ще однієї доволі приємної події – відкриття новозбудованого корпусу вашої гімназії №2. Особливо приємним є те, що спільними зусиллями, незважаючи на війну, що триває на Сході нашої держави, ми знайшли можливості для завершення та введення в експлуатацію цього важливого для вашої громади об’єкта. Сторожинеччина завжди славилася своїми чудовими ґаздовитими людьми й нині, гадаю, що не помилюся, якщо скажу, що ваша громада є однією з кращих не лише в області, але й та Україні загалом. Й сьогоднішня подія зайве тому підтвердження», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Відтак, керівник представницької влади краю подякував усім, хто долучився до будівництва та благоустрою новозбудованого корпусу навчального закладу, нагородивши представників підрядної організації, що виконувала будівельні роботи, та педагогічного колективу гімназії Почесними грамотами та годинниками Чернівецької обласної ради.

Іван Мунтян також відзначив високу якість будівельно-оздоблювальних робіт, виконаних у добудованому корпусі Сторожинецької гімназії №2, де віднині функціонуватиме повноцінний спортзал з роздягальнями та душовими, навчальні кабінети біології та хімії, фізики, інформатики, трудового навчання, а також дві групи на п’ятдесят дошкільнят.

85371

 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи