Ірину Карімову звільнили з міської ради

10.12.2018

карімоваРадницю Каспрука звільнили з посади з 7 грудня

Після того як екс-мера Олексія Каспрука відправили у відставку за бездіяльність, його радниця Ірина Карімова взяла довготривалу відпустку. Ще понад 4 місяці чернівчани оплачували її відпочинок. Хоча відпочинком це навряд чи назвеш, адже вона займалась тим чим і раніше в міськраді: поливанням брудом політичних опонентів, дестабілізацією роботи міської ради та вигадуванням фейків про роботу нової влади.

Ірина Карімова, як і більшість старших людей, пройшла комуністичну школу. А в політичне життя Чернівців потрапила ще в 90-х роках, коли разом з Ярославом Кушніриком та Ігорем Шкірою створили партійний осередок «Партії регіонів».

Згодом працювала в обладміністрації за часів керування Теофіла Бауера. Під час конфлікту Бауера з Федоруком, вона активно зливала усю негативну інформацію по ОДА в газету «Молодий буковинець», яка була підконтрольна Федоруку. Зрештою Бауер не став терпіти зрадницю та позбувся «стукача». Звісно, що після цього вона перейшла працювати в команду Миколи Федорука.

Карімова КаспрукПісля того як зняли Федорука з посади мера, а згодом він став нардепом від «Народного фронту», Карімова дісталась у спадок Олексію Каспруку. Саме вона в команді Олексія Павловича була «сірим кардиналом» Ратуші і приймала практично усі рішення. Як визнають у кулуарах більшість працівників міськради та політичних гравців, включаючи представників БПП та «Народного фронту», саме Ірина Ігорівна посприяла достроковому припиненню повноважень свого шефа. Адже те, що Каспрука відправили у відставку, на 90% «заслуга» саме Карімової, яка на пару з Максимом Бурбаком, примудрилась пересварити його практично з усіма депутатами міськради.

З 7 грудня її звільнили з Ратуші. Останнім часом радниця Каспрука займається продукуванням фейків у фейсбуці про діяльність нової влади, яку активно підхоплюють підконтрольні «Народному фронту» засоби масової інформації.

Наразі невідомо кому у спадок дістанеться екс-радниця тепер, але перед тим як брати в команду Карімову, не відкладайте далеко трудову книжку, адже невдовзі доведеться йти до центру зайнятості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини