Шахрайка видурила у сліпого пенсіонера 14 тисяч гривень

12.11.2018

грошіДо поліції звернулася родичка 92-річного чернівчанина, яка повідомила, що невідома жінка виманила у незрячого пенсіонера 14 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що шахрайка прийшла до дідуся додому та представилася працівником соціального центру. Жінка розповіла старенькому, що збирає кошти на благодійність і видурила у нього всі заощадження, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Цього ж дня, потрапили «до рук» телефонних шахраїв і дві чернівчанки, віком 83 та 84 роки. В обох випадках аферисти діяли за старою схемою: «Ваш родич потрапив у ДТП і йому терміново потрібні гроші на операцію». Повіривши злочинцям, одна старенька передала їм тисячу доларів США і 6 тисяч гривень, а інша –банківську картку, на якій було понад 3 тисячі гривень.

Жертвою шахрайських дій, але в сфері купівлі-продажу, став 26-річний житель Чернівців. Чоловік повідомив, що бажав придбати мобільний телефон через мережу Інтернет і наперед перерахував продавцю 15 тисяч гривень за товар. Однак, заявник так і не отримав своє замовлення, а продавець перестав відповідати на дзвінки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи