Середюк вважає, що своїми безпідставними звинуваченнями екс-мер Каспрук намагається здобути сумнівні політичні дивіденди

13.09.2018

середюк1Заступник міського голови Володимир Середюк на своїй сторінці у мережі facebook прокоментував безпідставні звинувачення екс-мера Олексія Каспрука, який під час своєї прес-конференції заявив, що знищення комунальних підприємств у місті відбувається руками заступника міського голови.

Зокрема, Володимир Середюк повідомив, що саме комунальне підприємство стане оператором впровадженого електронного квитка в громадському транспорті Чернівців.

“На підтвердження вчорашніх слів екс-очільника міста щодо процесу знищення комунальних підприємств, який, начебто, відбувається під чітким керівництвом заступника міського голови та в.о. директора департаменту ЖКГ (не перестаю дивуватись, як низько може опускатись людина для досягнення сумнівних політичних дивідендів) виконавчий комітет визначив саме КП “Муніципальний інфоцентр” (!) оператором по впровадженню електронного квитка в громадському транспорті в м. Чернівцях.

Пропоную всім небайдужим чернівчанам, якій не зайняті пошуком тотальної зради долучитись до роботи з впровадження даного, надзвичайно важливого для міста проекту, в частині розробки дизайну транспортних карток”, – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи