Затримання на хабарі та обшуки на комунальних підприємства, стали звичним явищем для нинішньої мерії

21.07.2018

Обшуки та затримання працівниками СБУ на комунальному підприємстві «Чернівціводоканал» стали черговим викриттям корупції в команді міського голови Олексія Каспрука.

Про це в ефірі програми «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь» заявив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, коментуючи інцидент, що трапився вчора, 19 липня, на комунальному підприємстві «Чернівціводоканал».

«Ситуація, подібна до тієї, що склалася на водоканалі, коли СБУ проводить обшуки, вилучення документів, стається не вперше. Торік ловили хабарників в управлінні освіти та департаменті ЖКГ. Здається, що це стало настільки звичним явищем, що міська влада вже й не реагує. Затримання на хабарі та обшуки у нас у місті стали буденністю для нинішньої мерії. То для чого призначати таких керівників, яких потім треба затримувати», – заявив у програмі Василь Продан.

За словами секретаря міськради, позавчора, 18 липня,депутатський корпус вимагав у міського голови скликати позачергову сесію через скрутну ситуацію на водоканалі, пов’язану з нестачею хлору для чистки води. Для цього народні обранці зібрали необхідну кількість підписів. Проте, міський голова відмовлявся збирати засідання, стверджуючи, що ситуація на водоканалі «нормальна, робоча» і його все влаштовує. Скликати сесію мер вирішив тільки після того, як розпочалися обшуки на цьому комунальному підприємстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини