Пробили дно. Чернівці скотилися на останнє місце в рейтингу найкомфортніших міст України

22.06.2018

чернівці_вказівникЖурнал «Фокус» підбив підсумки рейтингу комфортності міст України в якому Чернівці посіли останнє місце, набравши всього 23 бали із 100 можливих.

Міста оцінювали  за такими ключовими категоріями як транспорт, інфраструктура, муніципальні послуги,  освіта, робота, діяльність міського голови, зарплати,ціни, екологія, безпека, можливості для бізнесу.

Практично по всіх показниках Чернівці набрали мінімальну кількість балів. Зокрема, за якість муніципальних послуг та міську інфраструктуру столиця Буковини отримала 0 балів і поділила останнє місто з Херсоном. По рівню задоволення діяльністю міського голови Чернівці перебувають на далекому 17 місці із 22. Варто відзначити, що Чернівці не просто зайняли останнє місце, а ще й суттєво відстали від Миколаєва, який посів передостаннє місце, набравши 32,1 бали.

Нагадаємо, у 2012 році, коли містом керував Віталій Михайлішин, у престижному рейтингу  журналу «Фокус», Чернівці посіли перше місце. Однак, за роки правління Олексія Каспрука ми поступово втратили свої позиції і закономірно скотилися на останнє місце.

=3538

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи