Я підтримую таких людей, як Василь Продан, який не боїться на місцевому рівні давати відсіч Бурбаку, – Валентин Наливайченко

19.04.2018

наливайченкоЕкс-глава Служби безпеки України, лідер політичної партії “Справедливість” Валентин Наливайченко заявив, що “напряму підтримує” секретаря Чернівецької міськради Василя Продана.

Про це Наливайченко заявив, відповідаючи на запитання ведучої радіо “Буковинська хвиля” щодо конфлікту мера Чернівців із секретарем міської ради.

Так, коментуючи заяви народного депутата Максима Бурбака щодо розпуску нинішнього складу міської ради та призначення дострокових виборів, Наливайченко зазначив:

Я категорично відкидаю, коли сприймають українців, як васалів, рабів. Якийсь пан з Києва визначає, тисне, залякує, призначає. Це все не належить ніяким ні Бурбакам, ні іншим депутатам. Це право виключно українців. Але захистити українців, захистити це право – заради цього такі політичні сили й рухи як ми, зараз ведуть боротьбу“.

Я, наприклад, напряму підтримую таких людей, як Василь Продан, які не бояться тут, на місцевому рівні і в Києві піднімати і давати відсіч. Ми будемо підставляти плече і самі вже стали в бій. Тому що ця ганьба має бути зупинена”, – сказав Валентин Наливайченко, додавши, що коли він прийде до влади, його команда “жорстко покарає всіх, хто, в тому числі у Чернівцях заважає жити людям”.

Джерело: «Молодий буковинець»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи