Олексій Каспрук: «Мені приємно, що частині працівників телеканалу ТВА я забезпечую гідну роботу» (відео)

12.01.2018

каспрук тваПро це міський голова Чернівців заявив вчора під час ефіру в програмі «Без емоцій» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Мені приємно, що вам особисто і частині працівників телеканалу ТВА я забезпечую гідну роботу, тому що якби не було мене, я не знаю про що б ви говорили в своїх ефірах», – сказав під час ефіру Олексій Каспрук.

Згодом в коментарях він визнав, що обмовився, і мав на увазі інший телеканал.

«Обмовився. З контексту зрозуміло що мова йшла про ЧП. Нечасто буваю на “Чернівецькому проміні“», – написав Каспрук.

Але обмовка вийшла, як то кажуть, за Фрейдом, адже на телеканалі ТВА, який належить його однопартійцям з «Народного фронту», він ледь не щодня в програмах та сюжетах критикує депутатів міськради і політичних опонентів Бурбака.

Подібний тон Каспрука до журналістів, які його критикують, вже звичний. Не зважаючи на голосні заяви про повагу до усіх представників мас-медіа, він неодноразово вів себе неадекватно по відношенню до опозиційних до нього ЗМІ, відсовуючи мікрофони чи відмовляючись відповідати на запитання.

Нагадаємо, що це не перша обмовка «за Фрейдом» Олексія Каспрука. Раніше, після виборів, він заявив, що студентів використала партія “Народний Фронт”, яка заради того, щоб здобути декілька мандатів, поламала життя молодим людям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини