На Буковині дерево впало на автомобіль і травмувало водія

13.12.2017

673Рятувальники ліквідовують наслідки негоди.

Уночі 12 грудня  до Служби порятунку надійшло повідомлення, що необхідна допомога рятувальників для прибирання дерева, котре впало на дорогу, у результаті чого було пошкоджено автомобіль та травмовано водія. За викликом на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Кіцмань.

Як з’ясувалося, на автошляху «Чернівці-Снятин» поблизу села Шипинці Кіцманського району, внаслідок сильного вітру було повалено дерево. Воно впало на проїжджу частину дороги перед авто, яке саме рухалося по дорозі. – повідомляє прес-служба ДСНС у Чернівецькій області. 

У результаті 29-річний чоловік, мешканець села Драченці, отримав травми. Медичні працівники надали постраждалому першу допомогу та госпіталізували травмованого водія до хірургічного відділення Кіцманської центральної районної лікарні.

У Вижницькому районі негода завдала шкоди у селах Багна та Черешенька. Поривами сильного вітру на автодорозі «Вижниця-Чернівці» було повалено 30 дерев, котрі впали на проїжджу частину дороги та унеможливили рух транспорту по ній. Тому працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 4 спільно із працівниками райавтодору за допомогою спеціального інструменту розпилили та прибрали з проїжджої частини повалені дерева, після чого рух транспорту було відновлено.
Разом із цим, рятувальники залучалися до ліквідації інших наслідків негоди. Внаслідок поривів вітру було частково пошкоджено покрівлі навчальних закладів у селах Долішній Шепіт та Черешенька. Бійці Служби порятунку зняли пошкоджене покриття з будівель, допомогли працівникам навчальних закладів укріпити покрівлю споруд, щоб не допустити її подальшого пошкодження.
Загалом до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов від Управління ДСНС залучалося 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

672

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи