У кінопалаці “Чернівці” оновлюють великий зал

12.12.2017

залВже другий тиждень у кінопалаці “Чернівці” у великому залі немає показів фільмів. Причина – ремонт глядацького залу.

“У нас зараз покази відбуваються тільки у малому залі. Великий ремонтуємо. Ці роботи планові, вже досить давно думали щось змінити, осучаснити зал. Проблема була у фінансуванні. Зібрали певну суму, яку вистачає для частини роботи. Вирішили почати із заміни сидінь та ремонту підлоги. Попередні сидіння прослужили 30 років, їх давно пора було міняти”, – розповів кореспонденту molbuk.ua Руслан Зварун, директор кінопалацу “Чернівці”.

“Спочатку міняли певними секторами, проводили роботи вночі, а вдень ще транслювалися фільми. Коли дійшли до більших масштабів роботи – закрили зал на деякий час. Підлогу також “освіжили”, чекаємо, щоб висохла фарба, і можемо відкривати зал”, -додав директор.

У кінотеатрі попередньо повідомляють, що відкриються планують вже цього четверга, і глядачі матимуть змогу переглянути прем’єру “Зоряних війн” вже в оновленому залі.

Також розповідають, що на цьому ремонт залу і самого кінотеатру не завершать. У плані – додати сидіння останнього ряду та встановити пандус при вході у будівлю кінотеатру.

зал1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи