На тілі чоловіка, якого загриз собака, нарахували майже сто укусів. Поліція оприлюднила подробиці трагедії

04.07.2017

собака

Про смерть пацієнта, котрого було доставлено до Сторожинецької центральної районної лікарні з рваними ранами внаслідок укусів собаки, поліцію повідомив черговий лікар установи.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що вночі 1 липня потерпілого до лікарні привезли двоє чоловіків, котрі одразу ж поїхали у невідомому напрямку. У пацієнта була пошкоджена плечова артерія, через що він втратив багато крові. Незважаючи на всі зусилля медиків, чоловік помер.

Вже невдовзі оперативники встановили особу померлого – 35-річного жителя села Заволока. Поліцейські з’ясували, що чоловіка покусав собака, котрий на тросовій прив’язі охороняв орендований приватним підприємцем ставок у селі Кам’яна.

Коли стався інцидент, орендар знаходився неподалік разом із сином. Почувши собачий гавкіт і шум, чоловіки вирішили перевірити, що сталося. Побачивши покусаного чоловіка, батько з сином відвезли його до районної лікарні, – повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За фактом раптової смерті слідчими Сторожинецького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Для з’ясування усіх обставин трагічного інциденту призначено низку експертиз. На даний час триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи