За визнання діяльності міського голови задовільною, проголосували лише Савчук і… Олексій Каспрук

05.05.2017

Вчора на сесії Чернівецької міської ради депутати розглядали звіт міського голови про виконання рішення ради щодо скасування подорожчання проїзду в маршрутках до 4 гривень.

Нагадаємо, що два тижні це рішення не виконувалось, а Каспрук та його підлеглі тягнули час, адже знали про судовий позов перевізників. Зрештою, суд до завершення розгляду справи, призупинив дію рішення. Але на питання, чому ж чернівчани два тижні переплачували за проїзд, не змогли нічого конструктивно пояснити ні директор департаменту ЖКГ Погорений, ні начальник юруправління Шиба, ні міський голова Каспрук, хоча саме він відповідав за виконання даного рішення.

Зважаючи на таку бездіяльність, депутати поставили на голосування питання визнання роботи мера у цьому напрямку незадовільною. Цю пропозицію підтримало 20 міських обранців, і до того щоб рішення було прийнято не вистачило двох голосів.

КаспрукПісля цього депутати поставили на голосування пропозицію визнати роботу мера задовільною. Але вона набрала лише 2 голоси «за». Причому, як виявилось, задовільно роботу міського голови оцінив депутат Савчук із БПП та власне сам Олексій Каспрук.

Усі представники «Народного фронту» не проголосували за визнання роботи мера задовільною, навіть із почуття якоїсь партійної солідарності. Певно, навіть вони вже розуміють, що «господарка» у місті наглухо завалена, і розгрібати її доведеться вже наступному міському голові.

Схоже, що Каспрук залишається у повній політичній ізоляції. Та й у чернівчан усе більше розчарувань діями, а точніше бездіяльністю мера. Тому не виключено, що скоро Олексій Павлович і свої пости у Фейсбуці почне сам «лайкати».

Коментарі
  • Бухати – це не містом керувати. Якщо ЗМІ дійсно надавали об’єктивну картину та не підігрували діючому меру та Бурбакам-фронтовикам, чернівчани цього мера давно позбулися. Прикро, що багатьох це влаштовує.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи