У поліції оприлюднили відео затримання екс-міліціонера, який пропонував хабар працівнику поліції

27.03.2017

затримання (1)Поліція оприлюднила відео затримання екс-міліціонера, який пропонував винагороду працівнику поліції за “кришування” грального бізнесу.

Відповідне відео сьогодні опублікували на офіційній сторінці Корпусу оперативно-раптової дії Нацполіції у мережі “Фейсбук”.

“33-річний житель Чернівецької області, екс-міліціонер, звільнений з ОВС за власним бажанням у 2009 році. В подальшому він отримав судимості за розбійні напади і крадіжки в особливо великих розмірах. Цього разу він вирішив підзаробити грошей шляхом незаконного грального бізнесу.

Зловмисник прийшов до Кіцманського відділу поліції Чернівецької області та запропонував заступнику начальника цього підрозділу систематично сплачувати певну суму грошей в обмін на функціонування гральних автоматів в одному із сіл області”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 35-річний майор поліції на злочинну оборудку не пристав, а про розмову відразу доповів своєму керівництву та працівників внутрішньої безпеки Національної поліції. За матеріалами УВБ, слідчим управлінням поліції Чернівецької області за фактом пропозиції неправомірної вигоди було розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, що 25 березня поліцейські Головного управління Національної поліції та управління внутрішньої безпеки в Чернівецькій області провели спецоперацію із затримання особи, яка запропонувала і надала хабар заступнику керівника Кіцманського відділу поліції  за «кришування» грального бізнесу.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи