Іван Мунтян: Споконвічне бажання нашого народу бути єдиним довіку слугуватиме запорукою існування Української Держави

21.01.2017

6551720 січня у столиці буковини відбулися урочисті заходи до Дня Соборності України, участь у яких взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Так, очільник представницької влади краю вшанував 98-у річницю проголошення Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки покладанням квітів до пам’ятника Тараса Шевченка у середмісті Чернівців. Відтак, посадовець привітав з величним державним святом усіх буковинців й зокрема учасників урочистих зборів, що відбулися в приміщення Чернівецької обласної філармонії.

«Історичний Акт Злуки, проголошений 22 січня 1919 року на столичному Софійському майдані, і сьогодні сповнює гордістю серця мільйонів патріотів. Та знаменна подія стала яскравим свідченням прагнення народу України жити у своїй, єдиній, соборній та суверенній державі. Вірю, що споконвічне бажання нашого народу бути єдиним довіку слугуватиме запорукою існування Української Держави. Переконаний, що будь-які спроби ворогів України роз’єднати наш народ приречені на поразку. Разом з тим, ми маємо бути згуртованими та завжди готовими стати на захист рідної землі», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Також з нагоди свята голова крайового парламенту Буковини відзначив Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» та Почесними грамотами Чернівецької обласної ради найдостойніших жителів краю.

65518

65522

65534

Коментарі
  • якого народу ? того шо румунскі паспорти поробив і хвіст піджав коли була оголошена мобілізація? чи того його жулькіного народу що українців газова прюнцесса в кабали вігнала з своїм пабратімом лазаренківским? мразі ПІАРні ПНХ!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи