Через неприбрані від снігу тротуари та ожеледицю чернівчанка потрапила до лікарні

21.01.2017

Ãîëîëåä â Ìîñêâå ñòàë ïðè÷èíîé ìíîãî÷èñëåííûõ òðàâì29-річна Альона Чорногуз стала жертвою неприбраного снігу з парковки у Чернівцях. Жінка впала і зламала тазову кістку.

«Це сталося вчора, 20 січня , близько 19 години на автомобільній парковці біля магазину «Нива», що на перехресті вулиць Головної та Ентузіастів – розповідає чоловік Альони Олександр, – Альона підсковзнулася на снігу, який прибраний не був ще з минулих снігопадів».

Через шок жінка не відразу зрозуміла, що щось собі зламала. Але в травмпункті підтвердили неприємний діагноз – перелом сідничної кістки.

«Тепер Альону чекає щонайменше три тижні ліжкового режиму, а потім ще довга реабілітація – каже Олександр. – Після лікарні я повернувся на парковку, розповів охоронцю, що сталося і пообіцяв звернутися до суду. Сьогодні вже все там поприбирали, сніг здерли аж до асфальту, хіба не можна було цього зробити відразу ж? Вчора сніг же не падав».

Олександр обіцяє з понеділка обов’язково зі скаргою звернутися до департаменту житлового-комунального господарства міської ради та до міського голови. На компенсацію сім’я не розраховує, але вимагає справедливого покарання тих, хто не виконав свою роботу вчасно.   – Примітно, що в травмпункті, – каже Олександр, – ми були не одні, ще людей з 20 чекали на допомогу лікарів з різними травмами. Такого в Чернівцях не має бути.

Джерело: ІА АСС 

Фото ілюстративне

Коментарі
  • Що за рабська психологія! “На компенсацію сім’я не розраховує…” Так буде і далі поки не буде покарання за недбалість.
    Знайти свідків, медичне заключення – і до суду! Тільки так!

  • За прибирання автопарковки відснігу відповідає підприємець, що обслуговує цю парковку , а не ЖРЕП. Тому всі збитки потерпілій буде відшкодовувати підприємець

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини