У Чернівцях суддя втік від патрульної поліції через ресторан (відео)

01.11.2016

suddyaВвечері, близько 20-ї год, в районі Тетральної площі патрульні помітили автомобіль марки Lexus.

Охоронці порядку повідомили водія про те, що він припаркований з порушенням правил дорожнього руху. Водій перепаркував автомобіль.

Під час перевірки документів інспектори виявили відсутність страхового полісу. На громадянина винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП ( керування транспортним засобом особою , яка не має відповідних документів).

Також в громадянина були ознаки сп’яніння. Водій погодився пройти тест на стан сп’яніння. Проте, коли алкотестер привезли за вказаною адресою – порушник зник з місця події, – повідомляє прес-служба Патрульної поліції Чернівців.

Як повідомляє molbuk.ua, порушником ПДР виявився чернівчанин, який працює суддею. Він відпросився у патрульних погрітися в ресторані поки привезуть алкотестер, але зник. Як розповіли працівники ресторану, у них є інший вихід, тож суддя певно саме через нього і втік від патрульних.

Коментарі
  • Пан Триска оказался неожиданно у Дьяка в отделении.Дьяк сам в пополаме в прошлом году ездил на своем “мерсе”,пока не попался в ДТП.Теперь такого же алкоголика покрывает.

  • Лошари лошарами..Але Суддя – страж закону і справедливості, вчиняє протиправні дії і обманним шляхом драпає від відповідальності!.. Що цей мужик може судити?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи