Саме поліція створює та «кришує» гральні заклади у Чернівцях, – Василь Продан

13.10.2016

Продан

На сьогоднішній сесії Чернівецької міської ради, під час розгляду програми профілактики правопорушень та протидії злочинності у Чернівцях, депутат та голова фракції «Рідне місто Василь Продан підняв питання роботи у місті нелегальних гральних закладів і поцікавився у представників поліції, як вони з ними борються.

«На сьогоднішній день у місті працюють близько 100 таких закладів. І всі про них знають. Деякі з них розташовані за 50-100 метрів від міської ради, від будівлі управління поліції на вулиці Головній. Правоохоронці роблять вигляд, що нічого не відбувається А цей незаконний бізнес руйнує сім’є, калічить життя молоді. Люди втрачають останнє майно».

У відповідь на це начальник Чернівецького міського відділу поліції Василь Паращук повідомив, що за цей рік по гральних закладах відкрито аж цілих 5 кримінальних проваджень. І, взагалі, цими закладами повинно займатися Управління захисту економіки.

В свою чергу Василь Продан зазначив, що саме цей підрозділ поліції годується з роботи гральних закладів.

«Я вже півроку неодноразово говорив про те, що саме начальник УЗЕ пан Гусар та його заступник Гаркот «кришують» гральні заклади у Чернівцях. І з кожного з них отримують по 15 тисяч доларів в місяць.Але по всім моїх повідомленнях не відкрито жодного кримінального провадження. Саме тому я сьогодні вкотре відповідально заявляю, що це бізнес поліції. Вона створює та «кришує» гральні заклади. І 5 справ про які ви говорите це не та робота яку потребують чернівчани», – зазначив голова фракції «Рідне місто».

У зв’язку з цим Василь Продан запропонував допрацювати програму, внести до неї окремий розділ про ефективний механізм боротьби поліції з гральними закладами і прийняти її на наступній сесії міської ради.

Пропозицію підтримали 26 депутатів і розгляд програми перенесли на два тижні.

Коментарі
  • А “попрошайок” на перехрестях кришує сам Сергій Обшанський! Він особисто ввечері об’їзджає всі точки і збирає денну виручку! А зранку працівники його інспекції розвозять їх по точках (перехрестях)… І так щодня!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини