Внаслідок ДТП у Ропчі семеро людей в лікарні. Дворічна дитина перебуває у комі (фото, відео)

10.10.2016

Вчора ввечері у селі Ропча Сторожинецького району, біля моста через річку Сірет, сталося ДТП за участі легковиків «Фольксваген Пассат» та «Ауді А6». Обидва автомобілі були з іноземною реєстрацією.

За попередніми даними, Фольксваген рухався в сторону Верхніх Петрівців, а Ауді – назустріч. З невідомих наразі причин автівки зіткнулися майже лоб в лоб.

У «Фольксвагені» знаходилася чоловік 1989 р.н., жінка 1986 р.н. та дитина 2014 р.н., а в Ауді – 3 чоловіків 1984, 1992, 1998 р.н. та дівчина 1992 р.н.

В результаті ДТП було госпіталізовано семеро осіб, але дівчину 1992 р.н. після огляду відпустили додому, – повідомляє storozhynets.info

Троє осіб було доправлені до реанімації. Найбільш важкі травми отримали пасажирка Фольксвагена та двохрічна дитина, яку було доставлено в Чернівецьку лікарню швидкої медичної допомоги з закритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток черепа та мозковою комою. Як нам вдалося дізнатися, стан її важкий, але стабільний.

Наразі невідомо, чи знаходилися водії транспортних засобів в стані алкогольного сп’яніння. Поліцією ведуться слідчі дії.

dtp_ropcha_2

dtp_ropcha_1

dtp_ropcha_3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи