Юлія Тимошенко: Мораторій на продаж землі – наша спільна перемога

07.10.2016

Ю тимошенкоПродовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі на рік – це спільна перемога аграріїв та партії «Батьківщина».

На цьому наголосила лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко після ухвалення Верховною Радою рішення щодо продовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі на один рік.

Юлія Тимошенко зазначила, що попри бажання виконати вимоги МВФ та розпродати українську землю якомога швидше, президент та уряд злякалися ультиматуму селян щодо проведення референдуму з земельного питання та масових протестів селян. Саме тому парламент ухвалив рішення про продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення.

Лідер партії “Батьківщина” нагадала, що у розробленому нею та поданому парламенту законопроекті пропонувалося продовжити мораторій на продаж землі на п’ять років. Ухвалення рішення щодо продовження мораторію на рік є недостатнім. Тому Юлія Тимошенко попередила владу, що навіть через рік президенту, прем’єру та їхньому оточенню не вдасться розпродати землю, адже за рік “Батьківщина” зможе об’єднати все селянство країни для того, щоб виробити правильну стратегію поводження з сільськогосподарською землею, щоб замість 20 тисяч фермерів в Україні були мільйони фермерів, як в цивілізованих країнах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи