Бурбак за безцінь намагається скупити Чернівці

22.09.2016

гравітонВідповідаючи на запитання журналістів під час прес-конференція про перетинання бізнес-інтересів з нардепом Максимом Букрбаком, голова фракції «Рідне місто» в Чернівецькій міські раді Василь Продан, розповів про те як у Чернівцях відбувається аукціон, щодо продажу приміщення площею 13 тисяч квадратних метрів держпідприємства «Рута» (колишній «Гравітон»).

«Фонд Держмайна виставив на продаж це приміщення по 15 доларів за квадратний метр. Але як тільки я подаю заявку на конкурс, його тут же відміняють. Вдруге його відмінили три дні тому, коли я на нього заявився. Якщо не буде від мене заявок то пан Бурбак купить це за 15 доларів за квадратний метр», – розповів депутат міськради.

Також він заявив, що Максим Бурбак чомусь не бажає боротись за це приміщення відкрито на рівних умовах під час торгів, та порівняв схему, яку намагається зараз реалізувати нардеп, зі схемою отримання за копійки землі під  ринок «Добробут».

«Це конкурс, це відкриті торги, чого боїться Бурбак? Він хоче майже безкоштовно взяти державну власність? Прийди і заплати. Не можеш заплатити, заплатить інший.

13 тисяч квадратних метрів по 15 доларів за «квадрат» хочуть практично подарувати Бурбаку. Це як з «Добробутом», коли земля вартістю 100 мільйонів продається за 6. Це продали, віддали, чи по суті вкрали у міста?» – зазначає Василь Продан.

Коментарі
  • Ну у Бурбака росте просто апетит. Спершу Гравітон, Добробут, а тут вже й оком поставив на Центр міста. Не факт взагалі, що на Сковороди буде саме приймальня. Якого милого нардеп від партії, яка взагалі не має перспективи в Чернівцях, нардеп, чий округ взагалі на Бесарабії втручається у справи міста? З такими замахами Бурбака Чернівці скоро взагалі колонією стануть. Пора прижимати “смаки” Бурбаків і Ко і 98% чернівчан це усвідомлюють

  • история такая: просто семье Бурбаков надо как-то выживать, если всё-таки их с позором выгонят с города пинком под зад. Интересно, сколько таких площадей купил себе Каспрук? Вот где-то читал, что с такими темпами Черновцы будут колонией Бурбаков. И “Добробут” с Гравитоном этому доказательство

  • Очень жаль, что какой-то лёвый тип может вот так просто покупать или отбирать землю у города. Его засланые козачки везде в горучереждениях – что хочет то и забирает, манипулируя людьми. И это только цветочки, сколько он откатов брал, а скольких купил…

  • От бурбачина жыд ещё тот. Хера”се закупился. Пока тут не на что и нет где жить, он Добробуды скупает.

  • Не лопнет-то Максим с 400 млн. гривен? Интересное дело, когда его защищают, а оказывается, что он ещё тот вор

  • і що, цих 400 млн не повернуть вже?? Тобто всі мовчимо про дерибан, бо це Бурбак?? в цьому місті хоч хтось адекватно оцінює ситуацію?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи