Депутати домоглися закінчення ремонту дороги в Молодії

08.09.2016

molodiya_doroha_2

Служба автодоріг під тиском численних депутатських звернень та усних прохань, за особистого сприяння голови обласної ради Івана Мунтяна нарешті взялася до завершення ремонту багатостраждальної дороги в с. Молодія.

Дорогу минулого року ремонтували мешканці села – власними силами і за свої кошти. Але сил і коштів забракло. Тепер за завершення робіт взялися дорожники.

У той же день, коли вони приступили до роботи, проконтролювати перебіг її виконання і узгодити умови співфінансування з сільським головою Дмитром Онуфрійчуком на місце виїхала керівник фракції «Батьківщина» в обласній раді Альона Гливко, – повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

«Приємно, коли на місці відчувається присутність господаря, – ділиться враженнями депутатка. – Сільська рада виділить кошти зі свого бюджету і ще залучить додаткові кошти благодійників. Робота іде – попри те, що ситуація складна, фінансування Служби мізерне, бракує матеріалів, а люди не отримували зарплатні з червня. Чернівецька область знову фінансується за залишковим принципом»,  – зазначила Альона Гливко.

molodiya_doroha_4

molodiya_doroha_1

molodiya_doroha_3

Коментарі
  • Гливко вірно говорить! Було би відповідне фінансування дорожників, не треба було би “ломитися у відкриті двері”. Будемо вибирати НОВИХ ДЕПУТАТІВ, партії НФ з Яценюками-Бурбаками-Петренками-Федоруками-… ЗАСЬ! Перші ряди на лаві підсудних!

    • А районна влада зовсім участі не приймала, ловила рибу раком та чекала на Мальону. Аж ось ВОНА, і купи асвалту машинално посіпались та утрамбувались…

  • Яка батьківщина. Це черговий піар , Люди ! Гливко і асфальт – це ОРА гінально

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи