Буковинська поліція не визначилася чи перебуває Ростислав Білик у розшуку

11.08.2016

ЧубейЧернівецька поліція не може затримати депутата Ростислава Білика, якого днями нібито бачили в Чернівцях, оскільки не впевнені чи перебуває він у розшуку. Окрім того кримінальне провадження щодо нього ще в травні передали до Головного управління Національної поліції в місті Києві. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Олександр Чубей.

«Для того щоб нам прийняти будь-яке рішення, до нас повинно було надійти доручення на виконання певних дій на іншій території. Оскільки досудове розслідування зараз здійснюється іншим органом досудового розслідування, для того, щоб зробити слідчі дії на іншій території, повинне бути доручення. До нас доручення на сьогоднішній день про виконання слідчих дій на території Чернівецької області не надходило», – пояснив поліцейський чому чернівецькі правоохоронці не цікавляться чи перебуває Ростислав Білик у Чернівцях.

На запитання чи перебуває Ростислав Білик у розшуку, Олександр Чубей відповів ствердно, але потім плутано почав пояснювати в якому саме розшуку, і чому поліція ніяк не реагує на особу яка нібито перебуває в розшуку і занесена в базу на сайті МВС.

«Перебування в базі «Рошук», цє офіційні статистичні дані для затримання при перетині кордону, для того щоб ми розуміли хто є, і де є», – плутано пояснив Олександр Чубей причину з якої інформація про розшук Ростислава Білика знаходиться на сайті МВС.

У журналістів виникло логічне запитання, якщо Білик був у розшуку, як стверджує поліцейський, як він тоді перетнув кордон?

«Є три види розшуку, державний, міждержавний і міжнародний. І є певні категорії цього розшуку. З приводу в якій категорії це на сьогоднішній день, я не можу коментувати Вам в якому саме він був розшуку», – відповів заступник начальник ГУНП.

Тож журналісти впродовж всього брифінгу так і не змогли довідатись чи перебуває Ростислав Білик в розшуку і якщо перебуває, то в якому із підвидів і в якій із підкатегорій.

фото: “Молодий буковинець”

Коментарі
  • кулявлобні корупціонери і вбивці не визначилися що таке ЗАКОН?! тварі! тварі для яких закон як дишло коли по закону на людину немає нічого, а кулявлобам на чолі з армяшним чмом хочеться посадить будь кого хто показує людям як кулявлоби крали землю у чернівчан, ринки як кулявлоби контрабанду до тепер шарят як кулявлоби ліс пилят………… бачу що вже навіть у фейсбуці ніхто не ведеться на цей пронос кулявлобний, а мусарня не оприділиться виконувати їм ЗАКОН чи вказівки корупціонерів і вбивць кулявлобів які як турчинов здав Крим як пашинський вивіз снайперки.. ? чого армяшно-грузинскі підари не розшукують і не садят за ці злочини? чого і доку ці підари будут у владі????? народ треба цих тварей гасити !

    надоїли вже ці грантожери – бонбонні з жОПОРИ які вже вилизали кулявлобам всі дирки і затички ГАНЬБА бабинскій і К!!!! позор вам !

    мені до лампочки білик чи бурбак чи аваков МАЄ БУТИ ЗАКОН !!!! І МУСАРНЯ МАЄ ВИКОНУВАТИ ЗАКОН А НЕ ВКАЗІВКИ армяшно-кулявлобної гниди!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи