Гроші чернівчан знову закопали у чергову “чорну діру” в асфальті

29.06.2016
Ямка Пумнула

фото з facebook-сторінки Івана Гончарюка

На перехресті трьох чернівецьких вулиць з’явилась чергова дірка у асфальті, про це на своїй сторінці у facebook написав депутат Чернівецької міської ради від “Народного Контролю” Іван Гончарюк

“Не минуло й двох місяців, як “якісний ремонт” перехрестя вул. Пумнула, Лібавська, Запорізька дав про себе знати! Знову діра, знову безтолково закопані гроші Чернівчан!” – йдеться у дописі.

Ямка Пумнула

фото з facebook-сторінки Івана Гончарюка

 

За останній тиждень таке трапилось вже вдруге. Ймовірна причина, як і у випадку на вулиці Руській, стара система водопостачання. Комунальники, знаючі про ці проблеми, замість комплексного підходу роблять “яскраву обгортку” у вигляді нового асфальту над проваллями, які невдовзі поглинають у себе асфальт, а разом з ним і гроші  чернівчан. Вже звично, що у безгосподарності Каспрука винних немає і ніхто не відповідає за прорахунки та розбазарювання бюджетних коштів.

Ямка Пумнула

фото з facebook-сторінки Івана Гончарюка

 

Коментарі
  • Ваня Гончарюк, як видко, дуже хоче зайняти посаду Каспрука. Або керувати водоканалом, по сумісництву і МШЄПом! Він, у нас, ясновидець. Точно знає-коли, де і як прорвуть водогінні-каналізаційні труби. На таких ділянках дороги, він асфальту класти не буде. Буде чекати, поки там прорве (може хвилину, може рік). Вони з Михайлом, дуже розумні і гроші в чергову дірку закопувать не будуть. А сьогодні, почергово. виколупуючи кіз з носу, ллють бруд на людей.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини