Головний Митник Буковини Салагор згідно декларації бідує

20.04.2016
Salagor-fack-160113

фото: fakty.cv.ua

Начальник Чернівецької митниці Микола Салагор оприлюднив декларацію про доходи за 2015 рік. Судячи з документу, дружина головного митника Буковини не працює, і живуть вони з Миколою Михайловичем виключно на його зарплату, обсяг якої задекларований у розмірі 106 тисяч гривень за рік. Окрім цього Салагор один раз отримав 600 гривень матеріальної допомоги.

Також він володіє великою земельною ділянкою на 11 тисяч квадратних метрів, будинком на 250 квадратів та дачею – 81 квадратний метр.

У власності Миколи Салагора перебуває автомобіль «Тойота Прадо» 2012 року випуску, а власності дружини – «Тойота Ауріс» теж 2012 року.

Зважаючи на те, що сукупний дохід родини Салагорів становить не більше 9 тисяч гривень на місяць і жодних банківських заощаджень у них не має, живуть вони майже по-спартанські.

Адже сплачувати комунальні послуги, утримувати величезний будинок і щодня заправляти дві машини пальним це вже задоволення не з дешевих.

Хіба що залишилася заначка з позаминулого року, адже у 2014 році Микола Салагор задекларував 540 тисяч гривень доходу.

Коментарі
  • Заголовок замітки ТХНЕ ПІДЛІСТЮ. Журналісти можуть і повинні константувати ФАКТ, а звої міркування і висновки – запхати собі в дупу. Тим більше, що вони висосані з пальця. Редакції не варто брати приклад з венерично і душевно хворого ЖИЖИЯНА!!!

    • Що ж ти, митник, а рахувати не навчився. У чому підлість журналістів? Як на мене, вони саме констатували факт – не може людина утримувати таку нерухомість за таку зарплатню, а значить у декларації суцільна брехня, як і у всіх деклараціях наших земляків при посадах, всі вони бідні нещасні перебиваються з хліба на воду і живуть на одну зарплатню

  • Не смішіть мої капці, головний контрабандист області живе на одну зарплату, хоч би заради пристойності дружині якісь дохід приписав вже

  • Шо ж ви на людину наговорюєте, Микола Михайлович ночами не спить, він мзди не бере йому за державу обідно

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи