Чому “помилився “”Молодий буковинець”? Демчучена взято під домашній арешт по справі по бронежилетам.

25.03.2015

Гучну новину повідомив сьогодні  Начальник УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області Микола Нємцов  по справі бронежилетів.

– Слідством проведено дві експертизи, – каже Микола Нємцов. –  Встановлено, що продані бронежилети не відповідають вимогам захисту, які були вказані у супровідних документах до них. ​Структура бронежилета немає кевларового прошарку, який би гасив кінетичну енергію кулі і не давав би осколкам розлітатися. Отже сам бронежилет небезпечний для того, хто його носить. При влученні кулі, осколки можуть пошкодити шию та нижню частину тулуба.

Окрім того встановлено, що супровідні документи підроблені. Їх просто скопійовано з мережі Інтернет.

Правоохоронці оголосили про підозру підприємцю Олександру Демчучену, який продав амуніцію і взяли його під домашній арешт.

 Ось, власне, суть сказаного Нємцовим.  Цікава, однак, реакція преси. Зокрема інтернет-видання “Молодий буковинець” у такій важливій справі раптом припустився цікавої помилки(?). Зокрема, у повідомленні писали

“Першими проблему з бронежилетами виявили самі ж бійці, які взялися їх випробовувати безпосередньо у зоні проведення антитерористичної операції“.

Ну як же так? Усі памятають, що першими проблему виявили ті, хто відстрілював бронежилети у Чернівцях. Ось, як це було

 

А далі вже відбулися дивні речі. Як зясувалося вже потім, бронежилети на той час вже їхали до АТО. Хоча, це якось дивно. Спочатку перевіряють, як правило, а потім відправляють. А не роблять це одночасно, чи навіть навпаки)). Одразу було виявлено і ще дивні особливості чернівецьких бронежилетів. Після невдалого відстрілу проблему миттєво підняв Володимир Бешлей, який спробував зупинити відправку. І дзвонив, і писав листи Каспруку, навіть у Фейсбук.беш

Але щодо нього зайняли дуже цікаву позицію, звинуватили у деструктиві та дискредитації. І крізь ці звинувачення дуже туго доходив конструктив Бешлея, що бронежилети то-самопальні, судячи з усього. Тим не менш із скрипом тоді ж зібралася позачергова сесія, яка визнала бронежилети неякісними і прийняла рішення щодо того, щоб їх забрали із зони АТО. Але… ніхто і пальцем не поворухнув.Протягом кількох місяців. Їх забрав через якийсь час той же невгамовний Бешлей, за що його знов звинуватили у деструктиві. І ніхто не почув конструктива: не місце неякісним бронежилетам у зоні АТО. До речі, хто не знає неякісні бронежилети іноді вбивають. Коли куля пробиває пластину, і мала б пройти навиліт, але повертається від іншої пластини і робить з тіла фарш. Або коли через неякісну конструкцію бувають рикошети у незахищені частини тіла. Добре, що там, куди ці бронежилети потрапили – просто не стріляли. А скільки чекали експертизи

Отже, є помилки , у яких є глибокий сенс. Видання пише: “Першими проблему з бронежилетами виявили самі ж бійці, які взялися їх випробовувати безпосередньо у зоні проведення антитерористичної операції“.  Для чого взагалі це уточнення? Неправильне уточнення. Навіщо воно?))) Хтось відчуває свою провину, хтось хоче нести корективи у  історію із бронежилетами? І одразу видає “больову” точку.

 

.

Коментарі
  • А скільки бруду вилили на Бешлея.
    А він виявився правий.
    Мужня людина і патріот, думає про життя
    нашіх бійців.

  • как говорили – надо отправить в этих “слюнявчиках” самого демчучина и всех кто покупал их и тех со всей силой поддерживали их не хотели проводить расследования – это булыжник в огород самого демократического мера

  • Вит там на таймсі чотко йобнуті? Бешлей – гнида, яка спеціально виписався з квартири, що б йому повістку в армію не принесли. Ховається падла, а ви тут розповідаєте, який він хуй моржовий.

    • Лина, а это как-то отменяет тот факт,что именно Бешлей обратил внимание на некачественные броники и дал делу ход и огласку, несмотря на противодействие Каспрука? По теме статьи сказать нечего?

    • Ліна, Бешлей не выписался. Пидорас Каспер с Бурбаком забрали у Бешлея квартиру через прокуратуру. Поэтому его и выписали..

  • ну вот и баба-яга появилася)))) тут говорят что если бы не бешлей – то про порчу никто не слухом ни духом и наши ребята не погибли из-за них – а тут те на – выписался))))))
    а твой кащей случаем не прячется от призыва тоже и не пропысывается нигде?)))

  • а як можна з долбойобами таймсу інакше говорити? Або просто ублюдків здавати в міліцію, що б у них руки трусились і вони обсирались.

    • Толерантная Вы наша, как там на Майдане, небось за демократию и свободу слова стояли, нет? Ваш кумир Коломойский показал пример, как с людьми ниже его разговаривать, Вы опыт творчески перенимаете.

    • Новая пол. фигура Лина Лупко.
      слоган “Голосуй “За-Лупко””
      был уже Иван Лупан))))

    • попробуй попить валерьянки или чего-то покрепче))) мож попустит))) тебе не нравится сайт или его посетители?иди на ……молбук , или любой другой сайт – нервы здали?

  • а может это Вы так радуетесь тем “перемогам” самого демократичного премьера? и не на кого больше свою радость выплестнуть? а хотя да це ж перемога – как бы всем не было плохо они будут валить все на попередныкив…

  • Трактори вміє тілом зупиняти, а відправку неякісних бронежелетів не зміг ? Відправляли і депутати і члени комісії. в які були й професійні військові, і ЗМІ, і волонтери, а він шукав мера, котрий в “таємниці від всіх” поїхав в відрядження до Києва вчора, чи позавчора.
    Дійсно проблема, гниди “на війні” наживаються, але хоч би містечкові політикани перестали на цьому піаритись.
    Головне не забути перед засіданням , та і піч час суду на камеру показатись.

  • Коломойський, на жаль, аж захлинався від люті,
    а президент його поставив на місце.
    Порошенко розуміє, що злість і ворожнеча –
    це наші внутрішні вороги.
    Спокійно треба розбиратися у фактах – це
    на користь нашій державі у війні проти Путіна.

  • Реалії такі – ну, НЕ МОЖНА в АТО нашим хлопцям
    посилати фальшиві броніки, все інше від лукавого.
    А хто вам заважає піарітися?
    Показуйтесь на камеру. Робіть якісь хороші справи.

  • Люди, ви що з глузду з’їхали? Ви, що забули, що керівник СБУ направив на Каспрука листа з попередженням, що броніжелети не якісні і аби той терміново призупинив відрпавку?!! Саме Каспрук повинен сидіти на лаві підсудних разом з Демчішиним. Саме Каспрук повинен віздповісти за злочин, бо саме його попереджали! Але для нього нажива понад усе. Тварюка

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи