У Чернівцях за місяць з’явилося більше двадцяти гральних закладів

10.10.2014

Про це повідомляє газета “Молодий Буковинець“. Текст:

У Чернівцях масово відкривають гральні заклади. За останній місяць по місту з’явились більше двох десятків закладів із гральними автоматами всередині. Про це повідомляє molbuk.ua.

У своїй назві ці заклади мають частку “ЛОТО”. Хоча традиційних лотерей у них немає.

– Ще до прийняття закону про заборону грального бізнесу в Чернівцях працювало кілька мереж закладів із гральними автоматами. Я працювала в одному із закладів мережі “Багіра”, – розповідає дівчина, яка чотири роки працювала в цій галузі. – Після 2009 року ці заклади перекваліфікувались в інтерактивні клуби. Там схема була більш заплутаною, але принцип звичайних гральних автоматів зберігався. У квітні цього року ці інтерактивні клуби раптово позачинялись. А минулого місяця в цих закладах знову працюють гральні автомати. Лише в назві кожного з них з’явилось слово “ЛОТО”.

В обласному управлінні державної служби боротьби з економічною злочинністю таку ситуацію коментувати відмовляються. Там ссилаються на зайнятість і кажуть, щоб звертались із офіційним запитом до керівництва УМВС України в Чернівецькій області. Кореспондент molbuk.ua обов’язково звернеться із запитом до обласної міліції щодо цієї ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини