Брунькування компромату. Коментар Василя Продана

06.03.2014

Революції схожі. Певна анархія, багато влад, замість однієї, які не можуть поділити повноваження. І  навіть у дрібних деталях революції  схожі. Замість комісарських панцерників(броневиків) часів Великої Жовтневої у теперішніх комісарів джипи(більшість з яких, на щастя, придбані до революції). На такому панцернику, кажуть очевидці, – митник, депутат, колекціонер і просто генерал Салагор вивіз трофейні документи з обласної організації Партії регіонів, які йому подарували хлопці у масках. 

Відтоді на інформсайтах почали з’являтися ВИБРАНЕ. І це було цікаво читати. Але потім видається почало з’являтися ДОДАНЕ.   

Василь Продан, колишній член міськвиконкому, дав свій коментар щодо розповсюдженої  у деяких буковинських ЗМІ фотокопії заяви, де він ніби то йде в депутати від ПР.

« Мені шкода, що, вимагаючи від влади, від бізнесу, від силових структур дотримання стандартів, самі ЗМІ жодних стандартів не дотримується. Мені ніхто не телефонував з приводу публікації цього документу. Не цікавився моєю думкою. Хоча усі публікатори мають мій номер телефону і деякі особисто зі мною знайомі тривалий час. Це фальшивка. Мої політичні уподобання зовсім інші. Навіть деталі почерку розбіжні.   Я просто не можу їх навіть повторити.  Автобіографія додана до заяви(що опублікували на тих інтернет-сайтах) написана тими ж словами, що і моя заява у відділ кадрів. А цей документ вони мають нині у розпорядженні. Думаю, що він  і став основою цієї дезінформації. До речі, ті хто вчився у Казанському суворовському училищі, як мінімум, пишуть його назву з великої літери». 

 ДО речі, щодо різноманітних паперів. Навіть після згаданої Жовтневої увесь архів не був оприлюднений. Рукописи не горять ще й тому, що  для цього вони надто дорого коштують.

А деякі з рукописів навіть відтворюються з повітря. Або «відбруньковуються» від інших рукописів.

Документи, які подавали на інформсайтах Буковини(зокрема, “Час”, “Букінфо”)

1393869679_1-pr

 1393869717_pr-2-avtobio

 

 

 

А нижче документ з відділу кадрів міської ради 2011 року, наданий сайту “ЧТ” Василем Проданом
IMG_2639

IMG_2642

Коментарі
  • Документи дійсно написані різними особами. Але чомусь під сканом автобіографії з міської ради немає підпису. Тому виникає сумнів ,що підписи на цих документах різні. Пд час виборів багато партій робить заготовку заяв від різних кандидатів у депутати, виборчі комісії, а ці кандидати ставлять лише свій підпис. Сам так підписував згоду бути членом ДВК. Тому наведене тут спростування є сумнівним.

  • Це чистої води провокація, зверніть увагу на псевдобіографію.

    На другому аркуші спочатку було написано “член партії регіонів” і стоїть крапка, а далі дописали слова ” не є”. Не знаю що за дибіли робили цю клоунаду, але ті хто дав Кобевку цю фабУлу реально ідіоти, а кобевко ще той віслюк кобевкнутий. За бомбони надрукує все що хочете, навіть не перглядаючи що йому підсовують. Сам ідіот і з ідіотами знюхався. До речі, решта продажних змі Букінфо та Buknews, теж не кращі, передерли все у Кобевка всліпу як ті папуги, напевне теж отримали на бомбони.

  • цікаво що в цій “автобигорафії” чоловік не знає (виправлено) місяць народження доньки та свій поштовий індекс.
    Крім того видно що підпис якось старанно виводили.
    Цікаво,то Пелех малював чи Лазарєв?

  • Нові владновладці, почніть працювати і покажіть громаді результати і не принижуйте себе такими компроматами.
    Поясніть мені будь ласка, чому жодного представника Фронту змін немає на керівних посадах. Де відповідальність?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи