Народна рада Буковини закликає до сприяння безпеці і самоорганізації краян

24.02.2014

Народна рада Чернівецької області переконана, що подальший успіх перезавантаження влади в краї великою мірою залежить від самоорганізації буковинців. Усі, хто закликають до підпалів адмінбудівель, інших приміщень, підтримують зовнішній нав’язаний сценарій, який вигідний тільки збанкрутілим політикам, псевдобуковинцям. Безпорядки – не в інтересах буковинців. Це чудово розуміють усі відповідальні політики і громадяни, серед яких не лише депутати рад, а й студенти, інтелігенція, громадські організації, підприємці, журналісти, представники більш радикальних угруповань – як-от «Правий сектор».

Спільним інтересом реального народовладдя є: притягнення до відповідальності Януковича та виконавців його злочинних наказів, зупинка насилля, звільнення затриманих українців, євроінтеграція, переформатування більшості у всеукраїнському та крайовому парламенті, реальна зміна системи організації влади і багато іншого. У зв’язку з цим вимагаємо завершення розформування в області організацій та фракцій в місцевих радах різних рівнів скомпрометованої вже партії регіонів.

У ці дні для буковинців головне – безпека громадян, дотримання правопорядку в Чернівецькій області, нормальна робота систем забезпечення життєдіяльності та неодмінне виконання тих вимог, які озвучені впродовж останніх місяців на численних мирних протестах по всій Україні. Депутати обласної Народної ради нагадують, що саме заради забезпечення безпеки громадян та правопорядку Самооборона Майдану взяла під контроль та охорону урядові об’єкти в Києві та багатьох областях. Народна рада Буковини закликала радикально налаштованих протестувальників утриматись від спроб знищити майно та будівлі адміністративних та силових відомств – все це є українською власністю, яка знадобиться новій українській владі.

Одна з головних передумов для недопущення паніки і дотримання штатного режиму роботи – це повна і об’єктивна поінформованість громадян про події в державі та в області. Тому Народна рада Буковина закликала районні друковані газети комунальної власності, які досі потерпали від контролю і тиску злочинної влади, проявити професіоналізм та об’єктивність при висвітленні суспільно-політичних розвитку України.

Перед нами нові виклики – побудова Нової України. І перші її дні мають показати, що тут пануватиме порядок, спокій та безпека для наших громадян.

Народна рада Буковини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи