Прес-конференція Бурбака та Мунтяна: все іде по плану?

07.02.2014

 

 Автор: Захар Подкидишев

 Сьогоднішня прес-конференція Івана Мунтяна та Максима Бурбака була викликана домовленостями між владою та опозицією, які дали нарешті провести сесію облради. На якій був прийнятий бюджет краю, і не тільки.Звісно, що всіх присутніх цікавило, як Народна рада оцінює ці події, і що планує робити далі.

За словами Максима Бурбака його обурюють дописи у соцмережах, що рада продала людей за кабінет та посаду. За версією Максима Юрійовича кабінет їм потрібен, щоб народна рада могла ефективно працювати. А посада першого зама голови облради потрібна аби мати більший вплив на політичні процеси, та скликати сесії облради, якщо провладний Гайнічеру не буде цього робити.

Нагадаємо, що безальтернативним кандидатом на цю посаду ЗМІ називають Івана Мунтяна. Та Іван Миколайович проявив дива скромності і сказав, що кандидатури буде обговорювати Народна рада.

Щодо розбирання барикад, то на думку Максима Бурбака це є наслідком компромісу з владою, і виконанням закону «Про амністію».

Іван Мунтян наголосив, що коли барикади почали розбирати, він поговорив з протестувальниками, і вони його зрозуміли. 

Тут слово взяв присутній у залі лідер обласної «Свободи» Віталій Мельничук, і повідомив, що він та їхні депутати не знали, що барикади демонтуватимуть. Роздратування у голосі головного свободівця краю відчувалося.

Цікава ситуація і з відставкою Папієва. Бурбак постійно говорив, що буковинці його не підтримують. А те, що питання про недовіру губернатору не винесли на сесію він пояснив, що не назбирали голосів. То може все ж таки є буковинці, які підтримують Михайла Миколайовича?

Також народний депутат довго розповідав про функції, які виконуватиме Народна рада.От тільки забув сказати, що питання визначення її легітимності на сесії не розглядалося. А тому вона продовжує залишатися ефемерним утворенням без обов’язків та прав.    

Коментарі
  • Продали ці два пана усіх “холопів”! Ви, Іване та Максиме, що вважаєте усіх дурнями? Яка перемога? Вирішили свої питання і що? Ганьба!

  • Іону Мункяну оголосити анафему за його щурячі підкилимні ігри. Прокинули і злили Свободу та народ. Мельничука розвели і кинули в кращих традиціях – по фронтозмінівськи. Всім бути на сторожі, ці мерзотники затівають щось схоже і у Міській Раді, але розумні і чесні чернівчани вже знають “героїв ” в лице. Ганьба зрадникам і холуям. Слава Україні

  • Не назбирали голосів за недовіру Папієву,
    отож, більша половина буковинців підтримує
    М. ПАПІЄВА.

  • Міських депутатів намагаються купити – дають гроші, обіцяють земельні ділянки, магазини на Добробуті, аби дали голоси 27 лютого за недовіру Михайлішину. Даааа, допік він Бурбака!

  • Якщо Михайлішин допік Бурбака,
    це означає , що Михайлішин стоїть за місто ,
    а не за кишеню Бурбака.
    А якщо депутати проголосують за недовіру,
    означає, що вони купились і що вони депутати
    не від народа, а від грошей і землі.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи