Коаліція «ОПЗЖ», «Європейської солідарності» та «Єдиної альтернативи» продовжує зривати засідання Чернівецької ТВК

19.02.2021

Засідання міської ТВК вже вдруге не відбулося через відсутність кворуму

Оновлений склад Чернівецької ТВК вже вдруге не зміг провести засідання, на якому члени комісії мали скласти присягу, через відсутність кворуму.

Як і в попередніх складах ТВК саботують роботу виборчої комісії представники «ОПЗЖ», «Європейської солідарності», «Пропозиції» та кількох політичних партій підконтрольних «Єдиній альтернативі».

Зокрема обидва засідання проігнорував заступник голови ТВК від «ОПЗЖ» Олександр Божієвський. До речі, він вже був членом комісії у попередніх складах ТВК, але жодного разу на засідання не з’явився. Також не з’явився секретар комісії від «Європейської солідарності» Олег Вайнтруб, який по телефону повідомив, що не володіє державною мовою.

Обидва засідання пропустили члени комісій від партій «ОПЗЖ», «Пропозиція», «За майбутнє», «Антикорупційний рух», «Громада і закон», «Студентська партія України». Вчорашнє засідання також проігнорував представник партії «Слуга народу».

Нагадаємо новий склад Чернівецької ТВК Центральна виборча комісія призначила в понеділок 15 лютого. Попередній склад ТВК, через незаконну постанову, ЦВК повністю розпустила та звернулася до поліції через їх протиправні дії. Поліція наразі розслідує два кримінальні провадження за даним фактом.

Наступне засідання Чернівецької має відбутися у  суботу, 20 лютого, о 14 годині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи