Клічук звільнив Володимира Бешлея з посади директора ДЖКГ

04.02.2021

Звільнення обґрунтовують бажанням міського голови

Сьогодні директору Департаменту ЖКГ Володимиру Бешлею вручили розпорядження міського голови Романа Клічука про звільнення. Розпорядження передали представники відділу кадрів та юридичного управління. Причин звільнення не назвали, лише зазначили, що так вирішив міський голова.

Володимир Бешлей, у коментарі кореспонденту «Чернівецького променя» зазначив, що особистих зауважень, доган чи будь-яких доручень від міського голови не мав, тому причини звільнення йому наразі невідомі. В той же час він пов’язує це з специфікою кадрової роботи нової команди, коли на посади призначають некомпетентних та нефахових людей.

«Цій команді не потрібні фахівці, видно повний непрофесіоналізм та некомпетентність. За цей час жодного конкретного завдання мені не ставилось, жодного напрямку не було визначено, задачі чітко не сформульовані», – розповів Володимир Бешлей.

Експерти відзначають, що Володимира Бешлея прибрали з посади, бо він не вписується у ряд новопризначених Клічуком нефахових чиновників-дилетантів. Тому тримати на посаді фахівця, який значно краще розуміється на господарці міста ніж уся команда нового мера, звісно, не вигідно. Окрім того Клічук планує продовжити роздавати обіцяні перед виборами посади своїм однопартійцям з «Єдиної альтернативи» та людям з найближчого кола.

Нагадаємо, що раніше керівницею КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» Клічук призначав технолога продовольчих товарів, яка довела до банкрутства готель «Черемош». Згодом, після критики у ЗМІ, через тиждень, призначив приватного підприємця з Коровії, який займається оптовою торгівлею фруктами, овочами, цукром, шоколадом, кондвиробами та рибою.

Керівником «Калинівського ринку» Роман Клічук призначив колишнього директора «Гастроному 148», який віддав свій магазин під піцерію «Шо Шо» та «Тайстру» і балатувався до міськради від «Єдиної альтернативи».

Заступником міського голови Клічук призначив колишнього депутата від «Партії регіонів».

Раніше, мер пригрозив застосуванням фізичної сили до чиновників, яких він не зможе звільнити по закону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини