Топ-менеджери Клічука: людина, яка довела до банкрутства готель «Черемош» очолила аеропорт «Чернівці»

26.01.2021

Наталія Олексюк 11 років була генеральною директоркою «Черемошу»

Чернівецький міський голова 21 січня призначив виконуючою обов’язки директора комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Чернівці імені Леоніда Каденюка» Наталію Олексюк. Про це призначення ні мер, ні в офіційних джерелах не повідомляли, проте на сайті підприємства зміни в керівництві вже є.

Наталія Олексюк відома тим, що 11 років, з 2007 по 2018, була генеральною директоркою готелю «Черемошу» і саме за її правління оголосили процедуру банкротства та ліквідації ПрАТ «Черемош».

У 2017 році ухвалою Господарського суду Чернівецької області порушено провадження у справі про банкрутство ПрАТ „Туркомплекс „Черемош” , а у 2018 постановою господарського суду Чернівецької області  за клопотанням кредиторів відкрито процедуру ліквідації ПрАТ “Туркомплекс “Черемош” та звільнено генерального директора Наталію Олексюк. Зрештою суди по «Черемош» тривають і досі, а сам готель має мільйонні борги, не працює і перебуває в занедбаному стані.

Наталія Олексюк у 1986 році закінчила ЧНУ за спеціальністю технолог продовольчих товарів, а з 2017 по 2019 роки навчалася у ЧТЕІ КНЕТУ за спеціальністю готельно-ресторанна справа.

Також є засновницею ТОВ «Донбас Буковина», яке зареєстровано в Донецьку і не перебуває в процесі припинення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини