Новим заступником Клічука став ексдепутат від «Партії регіонів»

29.12.2020

Після коаліції «Єдиної альтернативи» з «ОПЗЖ» в облраді, Клічук призначив ексрегіонала собі у заступники

Сьогодні на сесії міськради, міський голова Роман Клічук продовжив розподіляти владні крісла у Ратуші і цього разу попросив депутатів призначити йому четвертого заступника. На цю посаду він запропонував Ігора Крохмаля, який раніше був депутатом Глибоцької районної ради від «Партії регіонів».

Ігор Крохмаль розповів депутатам, що йому 47 років, 20 з яких служив у Державній податковій службі, з 2014 року займався підприємницькою діяльністю і різними політичними проєктами, а зараз має намір працювати у міській раді. Щоправда про те, що він був депутатом від «Партії регіонів» Крохмаль чомусь умовчав. Не було запитань і у депутатів, які підтримали його кандидатуру та проголосували.

Роман Клічук, який під час виборчої кампанії щоб задобрити виборців показово не любив представників «Партії регіонів», тепер послідовно продовжує реванш регіоналів у Чернівецькій області. Раніше «Єдина альтернатива» в Чернівецькій обласній раді увійшла в коаліцію з «ОПЗЖ», «Європейською солідарністю» та «Аграрною партією», і дружно проголосували за голову облради, якого просував одіозний регіонал та діючий нардеп «ОПЗЖ» Михайло Папієв. Цю коаліцію в облраді, екснардеп Максим Бурбак назвав політичною проституцією.

Довідка: Крохмаль Ігор Драгушович

Ігор Крохмаль народився 14 грудня 1973 р. у с. Червоній Діброві Глибоцького району Чернівецької області. Має вищу освіту.

У 1993 розпочав трудову діяльність в органах податкової служби.

З 2005 по 2009 роки працював начальником ДПІ у Глибоцькому і Заставнівському районах Чернівецької області.

З жовтня 2009 року обіймав посаду начальника Новоселицької міжрайонної державної податкової інспекції, а згодом очолював Кіцманську МДПІ у Чернівецькій області.

У листопаді 2010 року обраний депутатом від «Партії регіонів» до Глибоцької районної ради

Після звільнення з податкової, у 2014 році, зайнявся підприємницькою діяльністю та очолив товариство з обмеженою відповідальністю “ЕКО БУД СЕРВІС”, яке займається  будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини