Перші рішення Клічука: у Чернівцях скасували безкоштовні сніданки для школярів молодших класів

21.01.2021

Бюджет на 2021 рік, який прийняла нова влада, не передбачає фінансування сніданків для найменших школярів

Нова міська влада, у зв’язку з нестачею коштів у бюджеті, вирішила зекономити на дітях скасувавши безкоштовні сніданки для учнів 1-4 класів.

Бюджет приймали наприкінці грудня. За його прийняття одностайно проголосували партії більшості Романа Клічука: «Єдина Альтернатива», «Європейська солідарність», «Пропозиція» та «Слуга народу».  Але на харчування найменших школярів коштів не передбачили. Про це у коментарі ІА АСС повідомила заступниця начальника управління освіти Чернівців Ірина Застанкевич.

«Сніданки скасовані для школярів 1-4 класів. Така практика поширена у багатьох міста України, так зробили і у Чернівцях. Задля економії бюджетних коштів», – повідомила Ірина Застанкевич.

За місяць на посаді, Роман Клічук відзначився поки лише тим, що займався працевлаштуванням на ключові посади представників партії «Єдина альтернатива», погрожував фізичним насиллям чиновникам, яких не зможе звільнити по закону, скасував виплату тисячі гривень допомоги малозабезпеченим чернівчанам та безкоштовні сніданки для учнів 1-4 класів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини