Каспрук критикує швейцарський “металобрухт”, а фахівці ЧТУ нові вітчизняні тролейбуси

12.12.2019

Каспрук знову на брифінгу шукав винних у тому, що він вже 5 років не може навести лад з громадським транспортом у Чернівцях.

Його радниця Карімова у будь-яких незрозумілих ситуаціях радить йому у всьому звинувачувати депутатів. Олексій Павлович слухняно виконує настанови своєї інформаційної покровительки, тож він знову завів стару пісню про беушні та нові тролейбуси. Мовляв депутати не закупили 40 нових тролейбусів за кредит у 8 мільйонів євро, а натомість купили вживаний «металобрухт».

«З 10-ти швейцарських тролейбусів, які ми купили, один приїхав і стоїть під парканом, поламалася плата. 2 чи 3 місяці не можуть його відремонтувати», – зазначив Каспрук на брифінгу.

Так, мова йде саме про ті зручні тролейбуси “гармошки”, які так полюбились чернівчанам за зручність і місткість в години пік.

А ось про те як регулярно один за одним ламаються нові вітчизняні тролейбуси, Каспрук чомусь розповісти забув. 8 нових машин, які все ж придбало місто за наполягання мера, часто простоюють на ремонті в ЧТУ, їх рами довелось переварювати та посилювати, а один тролейбус нерухомо стояв не 2-3 місяці, а більше ніж пів року.

«Проблема в тому, що він не пристосований для наших важких умов руху, до бруківки, де є вібрація, де є ями, він просто не витримує фізично цих навантажень», – розповідав заступник начальника з технічного розвитку ЧТУ Віталій Якубів про нові тролейбуси.

У той же час заступник начальника ЧТУ чомусь вихваляє той «металобрухт», який за словами мера ні на що не придатний.

«Як на мене, остання закупівля вживаних тролейбусів показала, що це досить комфортні, зручні, тихі машини, при тому, що вітчизняна машина подібного класу вартує не менше 11 мільйонів гривень», – сказав Віталій Якубів

То хто правий у цій ситуації? Заступник начальника з технічного розвитку Чернівецького тролейбусного управління, який все життя пропрацював у цій сфері, чи міський голова, який озвучує нісенітниці, які йому нашіптує на вухо Карімова?

Запитання, звісно ж, риторичне…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини