Федорук отримав квартиру в якості хабара за схемою Каспрука?

27.07.2018

Микола-Федорук-рукиНардеп отримав квартиру за підтримку скандального забудовника

Про це на брифінгу розповів секретар Чернівецької міськради Василь Продан.

За його словами, нардеп від «Народного фронту» та екс-мер Чернівців Микола Федорук отримав квартиру на Рівненській, 10 від скандального забудовника «Гіпербуд», за аналогічною з Каспруком схемою. Щоправда квартира оформлена на доньку його дружини Юлію Федосєєву, яка є його помічником як нардепа за строковим трудовим договором на постійній основі.

«На Рівненській 10, там де скандальне будівництво, ось там є одна квартира оформлена на доньку дружини Миколи Федорука Юлію Фєдосєєву», – повідомив під час брифінгу Василь Продан.

Нагадаємо, що днями на телеканалі «Чернівецький промінь» вийшло журналістське розслідування в якому встановили, що Каспрук в якості хабара від забудовника отримав елітну дворівневу квартиру-пентхаус на 10-11 поверхах новобудови на вулиці Науки, 6.

Інформація про отриману нардепом квартиру від скандального забудовника пояснює тепер чому Федорук так відверто підтримував «Гіпербуд» у конфлікті з чернівчанами.

Нагадаємо тоді нардеп від «Народного фронту» став на захист забудовника, назвав чернівчан рейдерами, і звернувся до міністра МВС Авакова та генпрокурора Луценка з проханням притягнути простих чернівчан до відповідальності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини