Нардеп від «Народного фронту» Федорук «кришує» забудовника з Хмельницького, який ошукав сотні чернівчан

07.11.2016

-Федорук-e1351847561266

Колишній міській голова Чернівців, а нині народний депутат від фракції «Народний фронт» Микола Федорук, відкрито виступив на захист  шахрайських дій товариства «Гіпербуд», яке мало зводити житловий будинок на Проспекті Незалежності. Якщо раніше це були особисті прохання, дзвінки до однопартійців з проханням підтримати “гіпербудівців”, то тепер, у війні проти чернівчан, нардеп відкрито використовує свої депутатські важелі впливу, які, за іронією долі, йому і надали чернівчани підтримавши його на виборах.

Він звернувся до свого однопартійця і за сумісництвом Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Генпрокурора Юрія Луценка із депутатськими запитами щодо, нібито, незаконного захоплення та використання чернівчанами торгового центру, що не прийнятий в експлуатацію.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив один з інвесторів та виконавчий директор ЖБК «Проспект» Сергій Мрачковський.

«Чотири роки ми ведем боротьбу з шахраєм забудовником ТЦ Проспект – Гіпербудом з Хмельницького.

Інвесторам, Чернівчанам, підприємцям допомагають всі – голова міста, депутати, департаменти, громадські діячі …

І тут ШОК ! Федорук Микола Трохимович пише запит на міністра МВС та Генпрокурора по забудовнику Гіпербуд що до захвата приміщення рейдерами …. Тобто інвестора знову стали – рейдерами в запиті Чернівецького депутата, за якого ми голосували, а він виступає проти нас – ЄДИНИЙ з Чернівців. Невже він захищає забудовника-шахрая, а не інтереси своїх виборців?

Я в це не можу повірити !!!», – йдеться у дописі. гіпербуд

Інтерес Миколи Трохимовича очевидний, адже дозвіл на будівництво сумнівні підрядники отримали саме за його мерської каденції. Більше того, подейкують, що отримали явно не за свої ясні очі.

Підтвердженням цього є і той факт, що на останніх сесіях міської ради, коли поставало питання «Гіпербуду», політичний «син» Федорука Олексій Каспрук завжди ставав на бік забудовника з Хмельницького.

Та 28 липня Чернівецька міська рада прийняла вольове рішення і розірвала договір на оренду землі за адресою проспект Незалежності,131 із ТОВ «Гіпербуд».

Коментарі
  • ето всйо ложь! я вже пішу запіт! я раследую! трохимич тримайтесю!!!! ві чеснейшій законсперірований патрійот оууунновец! всем здесь на сайте ганьба! єто всйо ложь!
    побежаоа ОПОРно раслєдовать! вам всем комуністам корупціонйорам за очерненіє поцрійота ганьба!

  • не дивно, о ж коли Федорук був мером, всі питання вирішувались точно не “за гарні очі”. там крутились неабиякі суми.

  • цікаво чи шматок пирога дістався Каспруку за шкурняки Федорука. Чи льоша чесно відпрацьовує во благо свого наставника

  • судячи з декларації Каспрука, Бурбак та Федорук давно привчили його “харчуватися недоїдками”. Що впаде з барського стола, тим Олексійко і радий)))

  • Мрачковский , долгое время был в директорах , рейдерски захваченого ТЦ по проспекту НЕЗАВИСИМОСТИ 131 и научился выступать , подавать в суд , писать кляузы – от имени большого количества инвесторов , при этом не спрашивая у них согласия !!!! Этим якобы ” защитникам ” инвесторов – все равно кого поливать грязью… Про таких в народе говорят – …хоть плюй в глаза , а им все божья роса !

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи